How to Shop For the Best Army

Man Doet Een Skateboardtruc

 

Als je een Skateboarder of Skate Army Ranger bent is het hier!

In dit artikel zal ik u vertellen waar te winkelen voor de beste Deal, kortingen en waarde van Slomotion, de Skate style clothing Shop & anderen!

Het begin van het artikel Slomotion, the Skate Shop is een begrip in Canada & USA. Zij hebben een goed gerespecteerde reputatie in de Skate gemeenschap. Al drie decennia houden ze de skate scene draaiende, veel geweldige producten & geweldige klantenservice.

U kunt ook een zoekopdracht doen op het web met Slomotion voor meer middelen.

Tips voor het winkelen voor Skate Leger Gear

1. Zoek naar de Skate Shop & de websites indirect (een website die niet direct geassocieerd is met een skate shop) zoalshttp://www.nextdirect.com

2. Kijk voor de verschillende Skate Shop advertenties in de UUsands, Canada & USA. Als je een U.S. Skate Retailer bent kan dit op maat geadresseerd zijn aan jou en je dealer en andere U.S. Retailers kunnen je normaal gesproken direct bereiken.

3. Plan van Aanpak: Wat zijn de producten die je wilt of de prijzen waarvoor je denkt ze te kunnen verkopen? Fastfs is een geweldig merk om mee te beginnen. Ze zijn goedkoop en redelijk in de hoeveelheid. Ze dekken de meeste merknamen.

4. Zoek uit de Return Policy vaker de Minder. De gebruikelijke praktijk is dat je moet betalen voor de terugkeer producten goed te keuren door de winkel in het onwaarschijnlijke geval dat er een probleem is. Als u vragen hebt voel je vrij om te bellen en te vragen.

5. Stel vragen als u er zeker van bent dat u de echte producten krijgt. Als u op het internet koopt, raad ik u aan een basisstation te gebruiken om er zeker van te zijn dat u krijgt waar u voor betaald hebt.

6. Sommige winkels kunnen u laten aanmelden als klant, het is een goed idee om ervoor te zorgen dat u gemachtigd bent om te kunnen doen wat u wilt met de online Skatepool.

U kunt ook controleren met uw credit card provider om te zien of er de industrie standaard procedures die u moet zich bewust zijn van. Van daaruit kunt u een beter geïnformeerde beslissing nemen.

Een paar van de dingen die je zou kunnen overwegen bij het kopen van een skate dealer zijn:

1. Koop niet van een bedrijf dat namelijk bekend staat om zijn' schrijnende klantenservice. Als je belt, en je krijgt te horen dat wat je hebt een lager bedrag is dan wat je zou moeten betalen aan een winkel die routinematig een steeds slechtere klantenservice geeft.

2. Dat de dealer een langereDiamond GradeCertificering heeft. Dit is een duim omhoog voor de dealer omdat hij grondig onderzoek heeft gedaan om die kennis te verwerven.

3. De verzekering dat, terwijl u daar bent, er geen Diamond Grade-sticker is geplakt op het toestel dat u op het oog hebt.

4. echte opmerkingen van klanten. Sommige mensen laten zich gemakkelijk afschepen door reclame en geven niet hun echte mening weer. U moet hiernaar vragen aangezien u een "grijze doos" koopt.

5. sorteer/classificeer uw toestel. Als het een compact, moeilijk te verplaatsen "nanoflex" toestel is, dan moet u vragen om met een verkoper te spreken, en niet met het grote publiek. Als technisch persoon zou ik zelf vaak een monteur of de operations manager willen spreken.

6. Heeft de faciliteit om kits te bouwen. Als Tech Direct, vereis ik bij huur om het even welke reservebeetjes die ik op een bepaald ogenblik zou kunnen nodig hebben.

7. past in uw budget. Als Tech Direct ben ik verantwoordelijk voor het vaststellen van het budget en het plannen van eventuele projecten.

Ik hoop dat deze tips u zullen helpen om niet opnieuw slachtoffer te worden. Ik hoop dat u geniet van uw nieuwe dek.

Wat de gedachten van de mensen over dit onderwerp betreft,

het is mijn mening dat je niet de $99 en minder moet uitgeven dat je je deck koopt bij een skateboard winkel, tenzij je met die winkel kunt samenwerken om je deck te ontwikkelen. Evenzo zou een toegewijde skateboard winkel een levenslange garantie op hun deck moeten bieden, en dankbaar moeten zijn voor de andere diensten die ze willen leveren.

Ondanks het feit dat elke winkel een ander deck zal hebben, heeft het weinig zin om $1.000 uit te geven aan een deck, aangezien niet iedereen een skateboarder in de familie heeft, of skaters kent.

Het Tech Direct / Skateboarder Shop principe komt er eigenlijk op neer dat je moet werken met mensen die je kent.

De jongens van de shop zijn skaters en liefhebbers van vintage decks. Al lange tijd pro's die er al zijn sinds het begin. Hebben een relatie met de eigenaren van de winkel. Ze begrijpen ook de sport, en zijn bevriend met veel huidige pro's. De winkeleigenaars Rollerderants, dealers, distributeurs en detailhandelaars hebben relaties in de industrie.