Viva La Visagist: Mijn Online Beauty Blog

visagist

Je hebt inmiddels vast wel gemerkt dat ik gek ben op make-up en beauty! Ik hou er ook van om erover te schrijven. Viva La Visagist is mijn online beauty blog waar ik tips deel over hoe je er op je best uit kunt zien, evenals outfit ideeën en reviews van een aantal van mijn favoriete beauty producten. Het is ook de plek waar ik mijn reis naar een natuurlijker uitziend uiterlijk documenteer. Ik ben met deze blog begonnen omdat ik geïnspireerd was door wat andere bloggers met hun blogs deden en ik er zelf ook een wilde beginnen. Nu is het een passieproject voor me geworden, zozeer zelfs dat het een verlengstuk is geworden van wie ik ben. Elke dag probeer ik verschillende aspecten van het blogger zijn in te passen om ervoor te zorgen dat Viva La Visagist altijd fris en origineel blijft. Hier zijn slechts een paar manieren waarop bloggen mijn leven ten goede heeft veranderd!

De blog helpt je om jezelf en je voorkeuren te leren kennen

Als je bent zoals ik, dan heeft bloggen je in staat gesteld om jezelf beter te leren kennen. Of het nu is door middel van je inhoud of gewoon door te lezen wat andere mensen zeggen, bloggen helpt je om je als persoon te ontwikkelen en je voorkeuren en afkeren te vinden. Het is ook belangrijk om erachter te komen waar je goed in bent, maar ook waar je niet zo goed in bent. Dit is belangrijk, omdat het je zal helpen met eventuele toekomstige doelen die je hebt, maar ook om je niche in de wereld te vinden.

Je leert over nieuwe producten en merken.

Er komen de hele tijd zoveel nieuwe producten op de markt en veel van die producten bieden grote voordelen. Als u begint met bloggen, krijgt u de kans om meer te weten te komen over producten die u misschien nog niet kende. Misschien heb je je zinnen gezet op een bepaald product, maar weet je er niet veel over. In dat geval hebt u de mogelijkheid om een recensie van het product te vinden en te lezen en er meer over te leren. Met bloggen kunt u ook meer te weten komen over merken die u misschien nog nooit eerder hebt gezien. Merken als Beauty Bakeries en BECCA Cosmetics zijn hier goede voorbeelden van. Misschien heb je al eens van hen gehoord, maar omdat je niet wist dat ze een blog hadden, wist je niet hoe ze begonnen zijn. Dit is een interessant weetje dat je meer informatie geeft over hen en hun producten.

Bloggen geeft je zelfvertrouwen als schrijver en persoon

Voordat ik ging bloggen, had ik nooit gedacht dat ik een zelfverzekerde schrijver was; maar nu ben ik zoveel zelfverzekerder als persoon. Of het nu gaat om mezelf kunnen uitdrukken of netwerken met anderen, bloggen is in dit opzicht zo nuttig geweest! Het heeft me ook geholpen om mijn zelfvertrouwen als blogger op te bouwen. Hoewel het een tijdje duurde, kreeg ik het vertrouwen om te posten over mijn eigen make-up en wat ik leuk vind. Dit was iets waar ik in het begin een beetje nerveus over was, maar het was een noodzakelijke stap voor mij om te nemen.

Conclusie.

Als ik terugdenk aan de reden waarom ik ben begonnen met bloggen, ben ik altijd zo dankbaar. Het is een reis die me in staat heeft gesteld nieuwe mensen te ontmoeten, nieuwe producten te ontdekken en als persoon te groeien. Ik zou dat voor geen goud willen ruilen. Bloggen is absoluut iets dat mijn leven ten goede heeft veranderd.

Ik hoop dat deze gids je heeft geholpen om te zien hoe bloggen je kan helpen om te groeien als persoon en om je passies te vinden. Ik hoop ook dat het je heeft laten zien hoe bloggen je kan helpen om je voorkeuren te achterhalen en meer te leren over producten en merken.